Yeah! Pääsimpäs tänne. On menny niin hemmetin kauan, ettei nää perhanan sivut oo hyväksyny yhtää mitää, mitä niille on yrittäny tehä O_x

Viimestä täysinäästä viikkoa aletaan huomenna elellä, TJ 10!!!!!!!. Harjotukset ja esityksetki on saatu päätökseen, vieläpä oikeen kunnialla. Ehjiä paikkoja tuskin keneskää on enää jälellä. Ehkä ollaan oltu kaikkein tapaturma- ja tautialttein linja tänä vuonna :D Muutamilla meistä on viel pääsykokeita ees, toiset taas saa otta ihan lunkisti. Tää ei sinänsä haittaa, ohan koko vuosi muuten ollu suhteellisen rauhallinen.

Paljon ollaan uutta opittu, mm. että Nalle Puhissa ko on ne kengurut Kengu ja Ru, niin ne yhistämällä tulee kenguru. Ja et lorussa "N... Y... T... Nyt!" ne kirjaimet muodostaa sen "nyt'n". Ja myös sen, et sohva ei ole pehmeä, siihen ei kannata juosta. Ja et saippuakuplat on universaali hyvänolon tuotantolaitos. Ja Nesteen viereinen leipomo on taivas! *armon ääni*

Tai ehkä se oon ollu lopulta vaan minä, joka kaikki nää uutuudet oon oppinu. Mut enivei, ei täältä ihan tyhjin päin lähetä poies :)

Viel ois viikko tätä pitkän sitkeetä kamerakurssia, joka on toisille inhokki, mut taas toisille suosikki. Ens vkloppuna koittaa Lament Of God: The Trial, jolloin vamppyyrit kokoontuvat tuomitsemaan Miguelin ja Amorin. Viikonlopun aikana pitääs myös kaivaa opiston antiikki-imuri siivouskomeron perimmäisestä nurkasta ja tehä suursiivous kämppään ja hävittää kaikki ne rakkaat villakoirat, jos meinaan saada rahani takaasin opistolta, ettei ne päädy kukkapenkkiin ;) Sitten on edessä Kuulateatterin viimeset zembalot, johon meillä on viel runsaasti rahaa käytettävänä :P Ehdin myös tavata viimeeseen kerran Suojan väen ja kiittää niitä kuluneesta vuodesta.

Keskiviikkona kaikki on ohi. Opisto on ohi. Kaikki lähtee. Oriveteläänen miljöö jää vain muistoihin :'(

Mut Kuulateatteri on ja pysyy! <3

 

Mukavaa opiston loppuaikaa ja etenkin hyvää kevättä kaikille!

toivotteleepi Maria aka Lucy alias Fist